You are here: Home » Egyéb » Erotikus partner » Szextelefon Bellával!

Szextelefon Bellával!

2014. augusztus 01. | Leave a comment(1) Go to comments

Elmesélem neked első, igazi, szenvedélyes kalandomat: …amint megfordultam, ott állt mögöttem.Kissé zavarba jöttem, amit ő gyorsan kihasznált, a száját az enyémhez tapasztotta. Kezdeti ellenállásom gyorsan csillapodott, főleg mikor a melleimet simogatta. Forró szája a nyakamat érintette, amitől teljesen megborzongtam, közben éreztem remegő kezeit végigmenni a blúzom gombjain. Félrehúzta a bugyimat és az ujjaival kezdett játszani a csiklómmal. Teljesen elöntött a forróság, már nem tudtam másra gondolni, csak őt AKARTAM. Lenyomott a parkettára és a számba tette duzzadó farkát. Már nem volt bennem ellenállás, miközben gyors ütemben dugta a számat éreztem, ahogy a kéjlevem végig folyik a combomon. Hívj fel és elmondom mi történt utána!
Hívj fel és tegyél magadévá! Hívj fel és érezheted te is kéjnedvemet! Hívj fel és mesélek neked!
A hívás díja 360ft+áfa/perc
CSAK 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK

Szextelefon Bellával! Szextelefon Bellával!
Szextelefon Bellával! Szextelefon Bellával!

Elérhetőek vagyunk a 06 90 188079 telefonszámon az alábbi időpontokon belül. Kérlek, hívószámkijelzéssel keress és ne felejtsd el megemlíteni, hogy a Testközelben.hu oldalon találkoztál a hirdetésemmel.

H: 0-24
K: 0-24
Sze: 0-24
Cs: 0-24
P: 0-24
Szo: 0-24
V: 0-24
Magasság: 170 cm
Mellméret: 80
Hajszín: vörös
Korosztály: 30 éves

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>