You are here: Home » Erotikus masszázs » Erotikus partner » Masszázs » Érzéki érett bögyös-faros molett NŐ

Érzéki érett bögyös-faros molett NŐ

2016. október 08. | Leave a comment(0) Go to comments

Érzéki kezű  cicamica vagy igény szerint vadmacska vár szeretettel Erzsébeten. Igényeidet kielégítem, Várom a kívánságaidat, hogy boldoggá tehesselek téged!

Ha szereted a nagy melleket, és a nagy popsit, akkor megérkeztél, ahová mindig is vágytál! Üdv a vágy kapujában! Ja majd el felejtettem, itt minden eredeti! 😉 Feldob ha kielégülten távozol. Szeretem az inteligens jó humorú pasikat és ha látom, hogy mennyire tetszik amit csinálok! 😉  Molett bögyös/faros ízig vérig Nő vár otthonában..
Ha szereted a telt idomokat 😉 S nem zavar,hogy vágyam mint a tenger, s nem ismerek olyat, hogy elég.. hisz nem létezik olyan ember a világon,aki ne tudna többet tenni,mint amennyire képesnek tartja magát)) Nos akkor nálam a helyed 😉

Viber üzenet: 30 223 1460

Kérlek  hívj fel vagy írj smst a szabad időpont miatt. Lakcímet előre egyeztetett napon érkezés előtt 1.5-2 órával adok ki.

KÉRLEK TISZTELJ MEG AZZAL, HOGY REJTETT SZÁMRÓL
NEM HÍVSZ…KÖSZÖNÖM

 
 

 

Elérhető vagyok a 06 70 234 77 06 telefonszámon az alábbi időpontokon belül. Kérlek, hívószámkijelzéssel keress és ne felejtsd el megemlíteni, hogy a Testközelben.hu oldalon találkoztál a hirdetésemmel.

 

H: 16-20
K: 16-20
Sze: 16-20
Cs: 16-20
P: 18-
Szo:
V: 18-ig
Város: Budapest
Mellméret: 127
Magasság: 164
Hajszín / hajhossz: Barna göndör/ vállig érő
Korosztály: 35+
Beszélt nyelv: magya

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>